O nama
Hotel City Savoy

O nama

Cetinjska 3, Belgrade
Belgrade 3°C
16:41 CEST
Dolazak
Odlazak
Odraslih
Dece
Promo kod
O nama

Hotel City Savoy

Hotel City Savoj raspolaže sa 31 elegantno i moderno opremnjenom sobom i jednim apartmanom koji zadovoljavaju sve vaše potrebe. Sve sobe i apartman poseduju sledeće sadržaje: moderne touch sensitive komande, sef veličine lap top-a, kontrolu svetala na dodir, LED televizore sa velikim izborom kanala, besplatan WI-FI, mini barove i potpunu kontrolu klimatizacije unutar sobe, podno grejanje u kupatilu. Sva kupatila su obložena najfinijim mermerom, komodama od orahovine i tuš kabine od ručno izvajanih stakala, a upotpunjene Salvatore Ferragamo kozmetikom.

Spa

Spa

Naša oaza u centru Beograda, Savoy Spa, predstavlja sve što je potrebno da započnete dan ili da od istog odmorite. Bilo da odaberete Tuski hamam, Saunu, Đakuzi ili jednu od opuštajućih masaža, dozivećete jedinstveno zadovoljstvoljstvo.
City Cafe

City Cafe

Kao savšeni deo hotela, nalazi se i City Cafe, gde možete provesti prijatno jutro, popodne ili veče sa prijateljima uz degustaciju širokog izbora alkoholnih pića , koktela, smutija ili kafe koju smo pažljivo birali samo za vas.
Restoran

Restoran

Internacionalna gastoronomska ponuda City Savoy restorana, koja je usklađena sa vinima iz celog sveta očaraće vaš osećaj ukusa. Uživajte u svakom obroku u idealnom okruženju i besprekornoj usluzi.
Fine Dinning Lounge

Fine Dinning Lounge

Naš Intimate Fine Dinning Lounge sa sopstvenom vinarijom, okruglim stolom od orahovine za 12 osoba, koji se nalazi pod čarobnom zlatom kupolom predstavlja jedno od najekskluzivnijih mesta u gradu.
FacilitiesLink
Provedite prijatno jutro, popodne ili veče sa vašim prijateljima u našem kafiću.

Nekada Dom grafičkih radnika, sada luksuzni hotel City Savoy, smešten u samom centru Beograda u Cetinjskoj ulici broj 3 nedaleko od Skadarlije - čuvene boemske četvrti, Trga republike, Knez Mihajlove pešačke zone, srednjovekovne beogradske tvrđave Kalemegdan. Građevina koja poštuje stil, kolorit i visinu okolnih zgrada, savršeno se uklapajući u okolinu starog Beograda.

City Savoy je luksuzni hotel koji svojim prefinjenim stilom, besprekornim uslugom i atraktivnom lokacijom pruža potpuno novo čulno zadovoljstvo. Unutrašnjost hotela ispunjena je toplim nijansama zlatne u kombinaciji sa orahovinom i mermerom koji stvaraju osećaj ugodnosti i ekstravagantosti. Hotel pleni dodirom kulture, istorije i tradicije u sladu sa elegancijom i u korak sa vremenom.

Sobe
Hotel nudi 31 sobu koje su elegantno i moderno opremljene kao i jedan apartman koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Dizajn i stil

Dizajn i stil

Enterijer hotela je ispunjen toplom zlatnom bojom u kombinaciji sa orahovinom i mermerom u kome ćete doziveti istinsko iskustvo udobnosti i ekstravagancije.
Odlična usluga

Odlična usluga

Besprekorna usluga i atraktivna lokacija će zadovoljiti sve vaše potrebe.
Lokacija

Lokacija

Hotel se nalazi u strogom centru Beograda, u ulici Cetinjska br. 3, u blizni se nalazi Skadarlija - čuvena boemska četvrt, Trg republike, Knez Mihailova - glavna ulica Beograda kao i srednjevekovna tvrđava Kalemegdan.