Konferencije i sastanci
Hotel City Savoy

Konferencije i sastanci

Cetinjska 3, Belgrade
Belgrade 4°C
14:59 CEST
Dolazak
Odlazak
Odraslih
Dece
Promo kod
Konferencije i sastanci

Konferencije i sastanci

Intimni Fine Dinning Lounge sa sopstvenom vinotekom i stolom od orahovine za 12 osoba, a pod magično pozlaćenom kupolom predstavlja jedno od najekskluzivnijih mesta u gradu. Osmišljen za potrebe naših specijalnih klijenata bilo da je u pitanju poslovni sastanak ili večera u intimnoj atmofseri sa autentičnom ponudom domaćih i internacionalnih jela i širokom lepezom autothonih sorti vina sa ovih prostora upotpunjenom selekcijom stranih etiketa.

Kreirajte Vaš sastanak

Kreirajte Vaš sastanak

Bilo da ste domacin sastanka ili treninga, naši prostori, koji se nalaza na odličnoj lokaciji u centru Beograda, mogu se prilagoditi svim Vašim potrebama. Tokom celokupne organizacije i tokom sastanka na usluzi Vam je naše stručno osoblje.
Coffee Breaks

Coffee Breaks

U ponudi imamo različite menije za kafe pauze. Sve su dizajnirane da se prilagode potrebama vašeg sastanka ili događaja.
Coffee breaks
Coffee is a very flavourful, popular beverage that can be exceptionally enjoyable.

i

Multifunctional TV

Multifunctional TV

Tv nudi nudi multimedijalnu zabavu kao što su: HD emitovanje, Internet, igre i fotografije.
Do 35 osoba

Do 35 osoba

Konferencijska sala je maksimalnog kapaciteta do 35 osoba. Idelna je za Sastanke, radionice, prezentacije, degustacije..
Kafe pauza

Kafe pauza

Uživajte u omiljenoj Savoy kafi u mirnom okruženju. Naši baristi znaju da je za savršen ukus kafe potrebno sveže zrno kafe i njegovo mlevenje za svaku novu šoljicu.