Konferencije i sastanci
Hotel City Savoy

Konferencije i sastanci

Cetinjska 3, Belgrade
Belgrade 23°C
10:52 CEST
Dolazak
Odlazak
Odraslih
Dece
Promo kod
Konferencije i sastanci

Sfera konferencijske inovacije

Pored izvanrednih smeštajnih opcija i vrhunske usluge, ponosno vam predstavljamo naše elegantne konferencijske sale - idealno mesto za održavanje poslovnih sastanaka, konferencija ili specijalnih događaja. Naše konferencijske sale su opremljene najsavremenijom audio i video opremom kako biste mogli da efikasno komunicirate i ostvarite svoje poslovne ciljeve. Bez obzira da li organizujete manji sastanak ili veću konferenciju, naša ponuda sala može se prilagoditi vašim potrebama i broju učesnika. 

Pored tehničke opremljenosti, naše konferencijske sale pružaju udoban i inspirativan ambijent koji će podstaći produktivnost i kreativnost. Naš profesionalni tim vam stoji na raspolaganju kako bi vam pomogao u organizaciji i planiranju događaja, pružajući vam podršku od početka do kraja. Bilo da je vaš cilj obavljanje poslovnih obaveza ili održavanje inspirativnih radionica, naše konferencijske sale su tu da vam pruže sve što vam je potrebno za uspeh. Rezervišite svoj termin danas i prepustite nam brigu o detaljima, dok vi uživate u besprekornom iskustvu održavanja događaja u našem hotelu.

 Tehnička oprema za vašu prezentaciju

Tehnička oprema za vašu prezentaciju

Naši visokokvalitetni projektori i projekcioni ekrani omogućavaju jasno prikazivanje vaših prezentacija, video sadržaja i grafika u visokoj rezoluciji
Audio oprema

Audio oprema

Uz napredne audio sisteme, svaki zvuk će biti jasno čujan. Bez obzira da li je u pitanju govor, muzika ili video zapisi, naš audio sistem obezbeđuje kvalitetan zvuk
Video oprema

Video oprema

Za virtuelne sastanke i prezentacije, nudimo naprednu video konferencijsku opremu koja omogućava jasnu sliku i zvuk za učesnike koji se pridružuju putem interneta.
Meeting Room
Executive Meeting Room

Tehnicka oprema
Fine Dinning Lounge

Brz i pouzdan Wi-Fi pristup

Brz i pouzdan Wi-Fi pristup

Wi-Fi mreže omogućava visoku brzinu prijenosa podataka i stabilnost signala, osiguravajući pouzdanu vezu bez prekida ili usporavanja.
Do 10 osoba

Do 10 osoba

Fine Dining Lounge je maksimalnog kapaciteta do 10 osoba. Idealna je za sastanke, radionice, prezentacije, degustacije.
Do 30 osoba

Do 30 osoba

Executive Meeting Room je kapaciteta do 30 osoba. Obezbeđena je najboljom tehničkom opremom za sve vaše poslovne sastanke.