• Hotel City Savoy 0
    Hotel City Savoy

    A Gentleman's Excellence

  • Hotel City Savoy 1
    Hotel City Savoy

    A Gentleman's Excellence

Cetinjska 3, Belgrade
Belgrade 23°C
10:56 CEST
Dolazak
Odlazak
Odraslih
Dece
Promo kod
Dobrodošli

Hotel City Savoy

Hotel City Savoy je luksuzni hotel koji se nalazi u samom centru Beograda, poznat po svojoj eleganciji i udobnosti. Nudi širok spektar pogodnosti, uključujući elegantno uređene sobe, bar, Wellness & Spa centar, kao i konferencijske prostorije. Nalazi se u samom centru Beograda, nedaleko od Skadarlije - čuvene boemske četvrti, Trga Republike, Knez Mihailove ulice i srednjovekovne tvrđave Kalemegdan, što ga čini savršenim izborom za goste koji žele da istraže bogatu istoriju, kulturu i arhitekturu Beograda.

Gosti hotela imaju lak pristup mnogim znamenitostima, restoranima, trgovinama i poslovnim centrima u gradu. Građevina hotela se ističe po svom poštovanju stila, kolorita i visine okolnih zgrada, što doprinosi harmoniji sa okolinom starog Beograda. Svojom elegantnom arhitekturom i sofisticiranom unutrašnjosti, Hotel City Savoy pruža svojim gostima autentično iskustvo boravka u ovom dinamičnom gradu.

Sobe
Naš smeštaj
roomshome
Elegantno moderno opremlje sobe zadovoljiće sve vaše potrebe.

Detaljnije ReadMore

Hotel City Savoy raspolaže sa 32 elegantno i moderno opremnjene sobe koje zadovoljavaju sve vaše potrebe. Sobe poseduju : moderne touch sensitive komande, sef, kontrolu svetala na dodir, LED televizore sa velikim izborom kanala, besplatan WI-FI, mini bar i potpunu kontrolu klimatizacije unutar sobe, podno grejanje u kupatilu. Sva kupatila su obložena najfinijim mermerom, komodama od orahovine i tuš kabine od ručno izvajanih stakala.

Sve sobe uključuju

Sve sobe uključuju

LED TV
Pristup Wi-Fi mreži
Fen za kosu
Električni ketler za pripremu čaja ili kafe
Sef
Higijenski setovi i set za šivenje
Papuče
Bademantil
Atrakcije
Knez Mihailova ul.

Knez Mihailova ul.
0.8km
Udaljenost

Skadarlija

Skadarlija
0,4 km
Udaljenost

Beton hala

Beton hala
2,7 km
Udaljenost

Kalemegdan

Kalemegdan
1 km
Udaljenost