Savoy Spa
Hotel City Savoy

Savoy Spa

Cetinjska 3, Belgrade
Belgrade 4°C
15:43 CEST
Dolazak
Odlazak
Odraslih
Dece
Promo kod
Savoy Spa

Savoy Spa

U skladu sa konceptom hotela i željom da Vama pružimo prijatan boravak osmislili smo intimni deo hotela koji je podređen Vašem zadovoljstvu. Naša oaza predstavlja sve što je Vama potrebno da započnete dan, ili odmorite od istog. Bilo da se odlučite za tursko kupatilo, saunu, đakuzi ili niz stručnih masaža doživećete jedinstven ugođaj. Spremni smo da Vam u svakom trenutku izađemo u susret, kao i da prepoznamo Vaše potrebe, a sve u nameri da Vama ulepšamo boravak. Zadovoljstvo nam je da Vam ponudimo široku ponudu masaža pažljivo biranih samo za Vas. Svi gosti hotela ostvaruju pravo na besplatno neograničeno korišćenje spa centra. Preporučujemo Vam da zakažete termin na recepciji hotela ili recepciji spa centra kako bismo mogli na najbolji mogući način da izađemo u susret vašim potrebama.

Massage
Finska Sauna

Finska Sauna

Sauna nam pomaže da se opustimo, uživamo u prijatnom druženju sa drugima ili se jednostavno posvetimo sebi. Visoka temperatura u sauni opušta mišiće, smiruje živce i stimuliše proizvodnju zaštitnih supstanci u telu.
Parno kupatilo

Parno kupatilo

Parno kupatilo je tretman u vrućem zatvorenom prostoru sa parom koja podstiče znojenje i oslobađa toksine iz organizma. Pomaže kod poremećaja u spavanju, preteranog umora, napetih i oslabljenih mišića, redukuje stres.
Kneipp terapija

Kneipp terapija

Najpopularnija Kneipp terapija je hidroterapija u kojoj voda služi kao posrednik temperaturnih stimulansa. Interakcija tople i hladne vode jača imuni sistem, poboljšava cirkulaciju i stvara bolje zdravstveno stanje organizma.
Hot Tub

Hot Tub

Hidromasažna kada služi za opuštanje tela, kvalitetnu masažu i poboljšanu cirkulaciju. Temperature vode u kadi je 37°C. Topla voda ima efekat opuštanja, smanjenje bolova I poboljšava naviku spavanja.
Turkish Bath

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Privatna rezervacija

Privatna rezervacija

Savoy Spa je takođe namenjen i za privatnu upotrebu. Obradujte sebe i svoju dragu osobu, rezervišite svoj termin i uživajte u čarima našeg Spa centra.
Opuštajući ambijent

Opuštajući ambijent

Osetite jedinstvene, opuštajuće trenutke u našem wellness-u, probudite sva Vaša čula. Na trenutak pobegnite od svakodnevnog života tako što mislite na sebe.
Masaže i tretmani

Masaže i tretmani

Iskusite prednosti profesionalne usluge, uključujući smanjeni bol, poboljšanu cirkulaciju, povećanu imunološku efikasnost, poboljšani focus i psihičko stanje. Uživajte u potpunoj opuštenosti i verujte našem timu fizioterapeuta.